Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Navarino Icons

Εμπνευσμένα από τις πλούσιες παραδόσεις και την ιστορία της περιοχής, τα προϊόντα της Navarino Icons παράγονται σε μικρές ποσότητες από μικρούς τοπικούς παραγωγούς και καλλιτέχνες με ποιοτικά και δημιουργικά κριτήρια που καθορίζονται από την Navarino Icons. Ο στόχος είναι, μέσω αυτών των προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, να έρθει σε επαφή το κοινό με τη φυσική ομορφιά της Μεσσηνίας και την κληρονομιά των τοπικώνπαραδόσεων. Για τα προϊόντα χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες από τα κτήματα, τους ελαιώνες και τους λαχανόκηπους της Costa Navarino.

Αγροτικά Προιόντα

Η συλλογή των αγροτικών προϊόντων που διατίθεται μέσω της Navarino Icons  έχει δημιουργηθεί από συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, και αναδεικνύει τη γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής. Από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από δέντρα εκατοντάδων ετών, έως το παστέλι και τα γλυκά του κουταλιού, τα προϊόντα δημιουργούνται με αγάπη και σεβασμό στις παραδόσεις. Όλα τα προϊόντα είναι αγνά, από υψηλής ποιότητας συστατικά, χωρίς συντηρητικά, προσθετικά ή χρωστικές ουσίες

Φίλτρα
ανά σελίδα
Ο πολτός ψητής μελιτζάνας προετοιμάζεται από τα πιο αγνά και υψηλής ποιότητας συστατικά.
€6,50 εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €13,00 ανά 1 kg(s)
Το Άλειμμα από πολτό ψητής κόκκινης πιπεριάς, πράσινης πιπεριάς και πάστα ντομάτας, δημιουργείται από λαχανικά που καλλιεργούν με μεράκι αγρότες της Πελοποννήσου.
€7,00 εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €14,00 ανά 1 kg(s)
Για τα μπισκότα που ζυμώνονται και ψήνονται σε τοπικό εργαστήριο στη Μεσσηνία σε περιορισμένη ποσότητα, χρησιμοποιείται μια αυθεντική συνταγή που έχει περάσει από γενιά σε γενιά
€4,20 εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €18,26 ανά 1 kg(s)
Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
€14,80 εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €14,80 ανά 1 lt
Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
€12,50 εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €25,00 ανά 1 lt
Φίλτρα Clear All
Min: €1,00 Max: €15,00
€1 €15