Δωρεάν Μεταφορικά για Αγορές 70€ και άνω
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Personal menu
Αναζήτηση

Σχετικά με εμάς

 

Είμαστε μια εταιρεία με έδρα την Ελλάδα που ειδικεύεται όχι μόνο στα καλύτερα, αλλά και στα πιο πολυτελή και ultra-premium τρόφιμα που διατίθενται από όλη την Ελλάδα.
Απευθυνόμενη σε όλους εκείνους που αναζητούν προϊόντα διεθνώς αναγνωρισμένα και διακεκριμένα για την υψηλή τους ποιότητα και το πρωτοποριακό τους design.
Είμαστε παθιασμένοι με το να ανακαλύπτουμε luxury gourmet προϊόντα και να τα παρουσιάζουμε σε ένα ασφαλή και όμορφο περιβάλλον, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη boutique για luxuries & ultra-premium προϊόντα και τα οποία διαθέτουμε σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τα πιο υποσχόμενα προϊόντα της Ελληνική αγοράς.
H «elenianna.com» είναι μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα, ειδικά σχεδιασμένη ακόμα και για εκείνους που δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με το Internet. Η βασική καινοτομία του σε σχέση με τους υπάρχοντες δικτυακούς τόπους είναι λειτουργικότητα που οδηγεί τον μελλοντικό χρήστη – πελάτη της elenianna ( “Explorer” η λέξη κλειδί που την χαρακτηρίζει) στο να εξερευνά και να ανακαλύπτει τα προϊόντα που θέλει να αποκτήσει μέσα από την ιστορία, τον τόπο παραγωγής τους, τον παραγωγό, τις κουζίνες, τις συνταγές καθώς και πολλά άλλα.
Πιστεύουμε και επενδύουμε στα προϊόντα που παράγει η ελληνική γη και σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε και να προσφέρετε προϊόντα υψηλής γαστρονομίας, διατροφικής αξίας και υψηλής αισθητικής.
Ερευνούμε συνεχώς την Ελληνική αγορά για νέα προϊόντα και ελπίζουμε σ ’αυτό το ταξίδι της γεύσης και της αισθητικής να είστε μαζί μας.
Επισκεφθείτε λοιπόν το «elenianna.com» στη διεύθυνση http://www.elenianna.com για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε γεύση και αισθητική.
Η διαδικασία αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απλή και ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα.
Ελπίζουμε να σας αρέσει συλλογή μας όσο αρέσει και σ’ εμάς!

ELENIANNA IKE 

GR. Registered Company 124248001000 VAT number: GR800470000