Η πρώιμη συγκομιδή του ελαιοκάρπου και η τήρηση ορθών πρακτικών σε όλα τα στάδια της ελαιοποίησης, εξασφαλίζει πολύ χαμηλή οξύτητα, άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και υψηλό ποσοστό φαινολών στο ελαιόλαδο, για τις οποίες πιστοποιείται με ισχυρισμό υγείας. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα προϊόν ασπίδα, που θωρακίζει την υγεία, χαρίζοντας μακροζωία στους ανθρώπους του, ενώ παράλληλα στοχεύει στην ικανοποίηση των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.
Τρεις φιαλες που αντιστοιχουν σε διαφορετικες περιοδους συγκομιδής απο 3 τελείως διαφορετικα σταδια ωριμανσης του καρπου, της ποικιλιας Τσουνατη.Η συγκομιδή έχει γίνει απο ενα μόνο κτημα στα Ορεινα της περιφερειας της επαρχιας Σελίνου στο μικρό μας χωριουδακι Αγριλες.
Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.