Το γλυκό κουταλιού ντοματάκι παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό Μεσσηνιακό τρόπο χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά συστατικά. Οι γλυκές ντομάτες συλλέγονται τον Αύγουστο στις ηλιόλουστες περιοχές της Πελοποννήσου. Στη συνέχεια βράζονται σε νερό με ζάχαρη για 2-3 ημέρες μέχρις ότου να επιτευχβεί η τέλεια γλυκύτητα του σιροπιού και να απελευθερώσουν όλους τους αρώματα. Παράγεται χωρίς τεχνητές αρωματικές και χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.Μπορείτε να το απολαύσετε είτε με μαλακό λευκό τυρί ή σερβιρισμένο με ελληνικό γιαούρτι ή παγωτό ως επιδόρπιο.