Σήμερα, οι οινόφιλοι όλου του κόσμου μπορούν να απολαμβάνουν τα εξαιρετικά, σύγχρονα ελληνικά κρασιά, από ποικιλίες και αμπελώνες που για χιλιάδες χρόνια παρήγαγαν τα διασημότερα κρασιά της εποχής τους, αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας του κρασιού. Αυτά, άλλωστε, τα σύγχρονα κρασιά της Ελλάδας, κουβαλούν την ιστορία του ελληνικού κρασιού και αποτελούν το καλύτερο όχημα για ένα ταξίδι σε αυτήν. Μια ιστορία που είναι δύσκολο να κατανοηθεί, αποσπασμένη από την ελληνική ιστορία και ακόμα πιο δύσκολο να περιγραφεί. Όλα όμως γίνονται πιο απλά και πιο κατανοητά, απολαμβάνοντας με σύνεση και υπεθυνότητα ένα ποτήρι από τα σύγχρονα ελληνικά κρασιά. «Ευοί ευάν», ήταν η πρόποση στις διονυσιακές γιορτές, «ας ευθυμήσουμε, χωρίς να μεθύσουμε», έλεγε ο Σωκράτης στα συμπόσια και «οίνος ευφραίνει καρδίαν», παραδέχθηκε η χριστιανική θρησκεία. «Στην υγειά μας!» λένε σήμερα στην Ελλάδα, πίνοντας κρασί και το εννοούν!
Χαρίστε μια γεύση από Ελλάδα με το premium σετ δώρων Κρητικής Τσικουδιάς! Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει 3 φιάλες των 500ml αυθεντικής, χειροποίητης Τσικουδιάς, που αποστάζεται από την καρδιά της Κρήτης με παραδοσιακές μεθόδους.
Ζήστε την ουσία της Κρήτης με το Premium Σετ Δώρου Τσικουδιάς μας. Περιλαμβάνει 4 μπουκάλια των 200ml και χαραγμένα ποτήρια, ιδανικά για δώρο ή απολαγή.
Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Skinos Dark Mastiha Liqueur με Coffee Bitter. Αυτή η μίξη 0,7L προσφέρει μια πλούσια, αρωματική εμπειρία ιδανική για κοκτέιλ ή για να την απολαμβάνετε σκέτη.
Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του λικέρ Μαστίχας με 10 βότανα. Αυτό το βότανο πνεύμα (30% Αλκοολ, 200ml) προσφέρει μια ευχάριστη γευστική εμπειρία. Ιδανικό για να το απολαύσετε σκέτο ή σε κοκτέιλ!
Ανακαλύψτε το ελληνικό υδρομέλι (Mead), ένα αρχαίο ποτό φτιαγμένο από νερό και τρία εκλεκτά μέλια - θυμάρι, άνθος και ερείκη - που ζυμώνονται αργά και ωριμάζουν για 2 χρόνια σε βαρέλια. Αυτό το βαθύ κόκκινο, αρωματικό ποτό αναβιώνει μια μυθική συνταγή από την αρχαία Ελλάδα, προσφέροντας μια απαλή, σύνθετη γεύση που αγαπούσαν οι θεοί, οι Βίκινγκς και οι νεόνυμφοι στη Μονεμβασιά.