Προϊόντα με ετικέτα: 'πολυτελές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο'
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από Ελαιώνες της Costa Navarino 500ml - Navarino Icons
EL56
Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Βιολογικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο LADOLEA – Μονοποικιλιακό Patrinia | Ψυχρής Έκθλιψης, Υψηλής Περιεκτικότητας σε Πολυφαινόλες Ελληνικό Έλαιο Παρθένου Ελαιόλαδου
EL233
Προερχόμενο από την ηλιόλουστη Πελοπόννησο, αυτό το βραβευμένο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADOLEA αποτελεί απόδειξη ποιότητας. Φτιαγμένο από 100% μονοποικιλιακές ελιές Πατρίνια που συλλέγονται νωρίς για ένα λεπτό, γλυκό και αρωματικό προφίλ, είναι ιδανικό για να αναβαθμίσετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες.
Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADOLEA 600ml
EL234
Ένας μοναδικός συνδυασμός εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου και μιας υπέροχης συσκευασίας εμπνευσμένης από την Αρχαία Ελλάδα, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!(600 ml)
The Governor, 500γρ, Εξτρα Παρθένο Αφιλτράριστο Ελαιόλαδο (Limited Edition)
EL325
Απολαύστε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Governor Premium (500ml) – ένα βραβευμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο περιορισμένης έκδοσης από την Κέρκυρα. Πρώιμης συγκομιδής, ψυχρής έκθλιψης και αφιλτράριστο, προσφέρει σμαραγδί-πράσινο χρώμα, έντονη πιπεράτη γεύση και εξαιρετικά υψηλά επίπεδα πολυφαινολών τόσο για την υγεία όσο και για τη γεύση.
The Governor, 500γρ, Εξτρα Παρθένο Αφιλτράριστο Ελαιόλαδο
EL332
Ένα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, αφιλτράριστο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Κέρκυρα, Ελλάδα, το The Governor είναι φημισμένο για την αξιοσημείωτα υψηλή περιεκτικότητά του σε φαινόλες και τη μοναδική, βραβευμένη γεύση του. Αυτό το μονοποικιλιακό λάδι παρασκευάζεται από αιωνόβιες ελιές Lianolia, προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη για την υγεία και μια πραγματικά πολυτελή γεύση.
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από Ελαιώνες της Costa Navarino Tin 1000ml
EL426
Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.