Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Το ελαιολαδο LIÁ έχει μεσαίο φρουτώδες και ισσοροπημένη πικρή και πικάντικη γευση. Εκτός από τις νότες φρεσκοκομμένων πράσινων καρπών ελιάς, θα αισθανθείτε ένα μπουκέτο αρωμάτων και άγριων βοτάνων, αρώματα ποικίλα όπως αγκινάρα και μάραθος.
Η εξαιρετική του γεύση, το άρωμα και τα χαρακτηριστικά του είναι τα αποτελέσματα της επίπονης προσπάθειας κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας παραγωγής, από την καλλιέργεια μέχρι την αποθήκευση
Παράγεται χωρίς χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα, χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές βιολογικές μεθόδους, από ελιές Κορωνέικης ποικιλίας, οι οποίες προέρχονται από δέντρα εκατοντάδων ετών.