Το Λιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας είναι σφραγισμένο σε ένα λευκό μπουκάλι το οποίο υπόσχεται να ραντίσει με Μεσσηνιακή ευδαιμονία την οικογένειά σας ή τις φιλικές σας συγκεντρώσεις. Η εξαιρετική του γεύση, το άρωμα και τα χαρακτηριστικά του είναι τα αποτελέσματα της επίπονης προσπάθειας κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας παραγωγής, από την καλλιέργεια μέχρι την αποθήκευση. Στη Λιά, συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας με τις σύγχρονες τεχνικές, προκειμένου να γίνει σεβαστή η βιωσιμότητα του οικοσυστήματος. Εξακολουθούν να μαζεύουν τις ελιές τους με το χέρι ακριβώς όπως και οι γονείς τους, φροντίζοντας ούτε ο καρπός ούτε το δέντρο να υποστεί ζημιά, χρησιμοποιώντας μόνο λινούς σάκους (λινά τσουβάλια) για να μεταφέρουν τα φρούτα στο ελαιοτριβείο, την ίδια μέρα της συγκομιδής του, ώστε να διαβεβαιώνεται ότι διατηρεί όλες τις ιδιότητές του. Χρησιμοποιούν αποκλειστικά τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης για να βεβαιωθούν ότι οι θρεπτικές αξίες, καθώς και η γεύση και το άρωμα, μεταφέρονται στον πολτό του ελαιόλαδου. Κάνουν ό, τι απαιτείται, ώστε το Λιά να έρχεται σε μας με τις ελληνικές του ρίζες της ευδαιμονίας.