Συνδυάζοντας εξαιρετικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Athenolia με λευκή τρούφα Tuber Magnatum Pico, αποδεικνύει τη θεωρία δημιουργίας ενός σπάνιο dressing ιδανικό για ζυμαρικά, σαλάτες και ψάρια.
Παράγεται χωρίς χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα, χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές βιολογικές μεθόδους, από ελιές Κορωνέικης ποικιλίας, οι οποίες προέρχονται από δέντρα εκατοντάδων ετών.
Το Pamako Ultra Premium Blend Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο είναι 60% τσουνάτη ποικιλία και 40% Κορωνέικη ποικιλία. Φρέσκο και φρουτώδες, ελαφρά πικάντικο και γλυκό.
Το Pamako – Μονοποικιλιακό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό είναι 100% ποικιλία Τσουνάτη. Έχει φρέσκο και φρουτώδες άρωμα με πικάντικα στοιχεία και ήπια πικρή γεύση. Ένα από τα λίγα ελαιόλαδα παγκοσμίως που διαθέτει πιστοποιημένο ισχυρισμό υγείας στην ετικέτα του. Περιέχει πολύ υψηλές ποσότητες φαινολών σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της ΕΕ.
Ένα ελαιόλαδο με υψηλή διατροφική αξία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να αναδείξει όλα τα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας, της παραδοσιακής Μεσογειακής διατροφής και της γαστρονομίας γενικότερα. Συνοδεύει και συνδυάζεται υπέροχα με φρέσκες και πράσινες σαλάτες, βραστά χόρτα και λαχανικά, ψάρια, κρέατα κ.τ.λ.