Οι πελάτες που θα αγοράσουν τουλάχιστον τρεις διαφορετικές ποικιλίες έξτρα παρθένου ελαιολάδου θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν στο καλάθι τους ένα διαδικτυακό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου για αυτές τις ποικιλίες με την Αννίτα Ζάχου - ειδική γευσιγνώστρια ελαιολάδου.
Τρεις φιαλες που αντιστοιχουν σε διαφορετικες περιοδους συγκομιδής απο 3 τελείως διαφορετικα σταδια ωριμανσης του καρπου, της ποικιλιας Τσουνατη.Η συγκομιδή έχει γίνει απο ενα μόνο κτημα στα Ορεινα της περιφερειας της επαρχιας Σελίνου στο μικρό μας χωριουδακι Αγριλες.