Παραδοσιακά μακριά ζυμαρικά αυγών
Αφήστε την αδιαμφισβήτητη γεύση των ζυμαρικών Marcozzi να τυλίξει τον ουρανίσκο σας. Κατασκευάστηκε σήμερα όπως φτιάχτηκε στο παρελθόν. Τόσο λεπτό που λιώνει στο στόμα, τόσο πορώδες που δένει αριστοτεχνικά με κάθε σάλτσα. Από την παραδοσιακή σάλτσα κρέατος ragù, μέχρι τις πιο γενναίες και δημιουργικές δημιουργίες. Για να μαγειρευτεί γρήγορα, για να γευτεί αργά.
Pappardelle του Campofilone
Όποιος λατρεύει τα χοντρά κομμάτια ζυμαρικών, επιλέγει ζυμαρικά με τραχιά υφή. Οι Marcozzi Pappardelle του Campofilone γεννιούνται για να αναμειγνύονται με σάλτσες με βάση το κρέας κάπρου, πάπιας, λαγού ή κυνηγιού. Μια πλούσια χειροτεχνική σπεσιαλιτέ που μπορεί να κρατήσει τη σάλτσα και να αναδείξει τις ρουστίκ γεύσεις.
Ζυμαρικά αυγών Campofilone
Συστατικά σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγό 35,3%
Κατασκευή εξώθησης χάλκινης μήτρας, αργή διαδικασία στεγνώματος
Συσκευασία 250 g – 4 μερίδες
Χρόνος μαγειρέματος 6/8 λεπτά
Μήκος 45/55 cm
Πάχος 1/1,2 mm
Πλάτος 12 mm