Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Το ελαιολαδο LIÁ έχει μεσαίο φρουτώδες και ισσοροπημένη πικρή και πικάντικη γευση. Εκτός από τις νότες φρεσκοκομμένων πράσινων καρπών ελιάς, θα αισθανθείτε ένα μπουκέτο αρωμάτων και άγριων βοτάνων, αρώματα ποικίλα όπως αγκινάρα και μάραθος.