Τσικουδιά (επίσης γνωστό ως Ρακί σε άλλα μέρη της Κρήτης) είναι ένα απόσταγμα από προσεκτικά επιλεγμένα σταφύλια από χαμηλής απόδοσης (> 1200 kgr / στρέμμα) αμπελώνες που βρίσκονται σε ημι-ορεινό χωριό την Ανώσκελη. Το ΑΝΩ ΚΑΤΩ είναι ένα προϊόν διπλής απόσταξης, παράγεται και εμφιαλώνεται σε ένα τοπικό αποστακτήριο υπό χαμηλές θερμοκρασίες και ελεγχόμενες συνθήκες.
Τα χαρακτηριστικά του είναι απαλή μυρωδιά των σταφυλιών, εξαιρετική διαύγεια και ισορροπημένη γεύση.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 5-18 ° C
Είναι συνδυάζεται καλά με σνακ, αλλαντικά και μαγειρεμένο κρέας.
Διατίθεται σε premium γυάλινες φιάλες των 500ml.