Καραμελωμένα τραγανιστά κομμάτια φυστικιού μέσα σε μία απίστευτη κρέμα συνθέτουν το next big thing στα Φυστικοβούτυρα
Θρεπτικά συστατικά
Η πραλίνα από κελυφωτό φιστίκι είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία. Μία φέτα ψωμί αλειμμένη με φιστικοπραλίνα το πρωί μπορεί να χαρίσει στους μαθητές όλη την ενέργεια που χρειάζονται για το σχολείο.
Tips
Η μοναδική, βουτυρένια γεύση της πραλίνας φιστικιού θα απογειώσει τη βάφλα, τη σπιτική κρέπα, το κρουασάν ή το παγωτό. Μπορείτε επίσης, να την αναμείξετε με κρέμα ζαχαροπλαστικής και να φτιάξετε μια πρωτότυπη γέμιση για εκλαίρ, σου, κωκ, μιλφέιγ, τάρτες ή τούρτες. Βάζουμε όμως στοίχημα ότι δεν θα αντισταθείτε στη νοστιμιά της και το πρώτο βάζο θα φαγωθεί με το κουτάλι μέσα σε 5 λεπτά!