Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Παράγεται χωρίς χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα, χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές βιολογικές μεθόδους, από ελιές Κορωνέικης ποικιλίας, οι οποίες προέρχονται από δέντρα εκατοντάδων ετών.
Το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι με περγαμόντο είναι ένας μοναδικός συνδυασμός κόκκινου ξιδιού και πετιμεζιού από την περίφημη Αγιωργίτικη ποικιλία, αρωματισμένο με φυσικές φλούδες περγαμόντου.
Το Pamako Ultra Premium Blend Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο είναι 60% τσουνάτη ποικιλία και 40% Κορωνέικη ποικιλία. Φρέσκο και φρουτώδες, ελαφρά πικάντικο και γλυκό.
Το Pamako – Μονοποικιλιακό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό είναι 100% ποικιλία Τσουνάτη. Έχει φρέσκο και φρουτώδες άρωμα με πικάντικα στοιχεία και ήπια πικρή γεύση. Ένα από τα λίγα ελαιόλαδα παγκοσμίως που διαθέτει πιστοποιημένο ισχυρισμό υγείας στην ετικέτα του. Περιέχει πολύ υψηλές ποσότητες φαινολών σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της ΕΕ.
Ένα ελαιόλαδο με υψηλή διατροφική αξία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να αναδείξει όλα τα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας, της παραδοσιακής Μεσογειακής διατροφής και της γαστρονομίας γενικότερα. Συνοδεύει και συνδυάζεται υπέροχα με φρέσκες και πράσινες σαλάτες, βραστά χόρτα και λαχανικά, ψάρια, κρέατα κ.τ.λ.