Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Βιολογικής Καλλιέργειας Ξηρός, Ερυθρός, Merlot, 13.5% alc.
€8,90
ισοδυναμεί με €11,87 ανά 1 lt
εξαιρουμένης της αποστολής
Κατασκευαστής: elenianna S.M.P.C
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: EL1176
Άμεσα διαθέσιμο
Χρόνος παράδοσης 2-4 ημερών
+ -

Η χαμηλή στρεμματική απόδοση και η 12μηνη παραμονή σε γαλλικά δρύινα βαρέλια του χαρίζουν ένα βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων, διάχυτες νότες καπνού και διακριτικής βανίλιας, βελούδινες τανίνες και πλούσια επίγευση. Σερβίρεται στους 16-18 βαθμούς και συνοδεύει ιδανικά κόκκινα κρέατα και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα


Tύπος Kρασιού
Ερυθρός Ξηρός, Π.Γ.Ε Χαλκιδική
Ποικιλιακή Σύνθεση
Merlot
Οργανοληπτικά Xαρακτηριστικά
Έντονο βαθύ πορφυρό χρώμα, σύνθετο άρωμα φρούτων του δάσους με αρώματα γαρύφαλλου και μπαχαρικών, πλούσιο στόμα με βελούδινες τανίνες και μακρά επίγευση

Υψόμετρο
200 - 300 μέτρα.
Έδαφος
Mέσης σύστασης αμμοπηλώδες
Απόδοση Αμπελιού
600 κιλά / στρέμμα
Παραγωγική διαδικασία
Εφαρμόζεται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με χρήση επιλεγμένων ζυμών σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Ωρίμανση του οίνου σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες

Συνδυασμοί
Κόκκινα κρέατα, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση
ΣερβίρεταιΣτους 16 - 18 βαθμούς Κελσίου

Γράψτε τη δική σου αξιολόγηση
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
*
*
  • Κακή
  • Άριστη
*
*
*
*

Η χαμηλή στρεμματική απόδοση και η 12μηνη παραμονή σε γαλλικά δρύινα βαρέλια του χαρίζουν ένα βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων, διάχυτες νότες καπνού και διακριτικής βανίλιας, βελούδινες τανίνες και πλούσια επίγευση. Σερβίρεται στους 16-18 βαθμούς και συνοδεύει ιδανικά κόκκινα κρέατα και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα


Tύπος Kρασιού
Ερυθρός Ξηρός, Π.Γ.Ε Χαλκιδική
Ποικιλιακή Σύνθεση
Merlot
Οργανοληπτικά Xαρακτηριστικά
Έντονο βαθύ πορφυρό χρώμα, σύνθετο άρωμα φρούτων του δάσους με αρώματα γαρύφαλλου και μπαχαρικών, πλούσιο στόμα με βελούδινες τανίνες και μακρά επίγευση

Υψόμετρο
200 - 300 μέτρα.
Έδαφος
Mέσης σύστασης αμμοπηλώδες
Απόδοση Αμπελιού
600 κιλά / στρέμμα
Παραγωγική διαδικασία
Εφαρμόζεται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με χρήση επιλεγμένων ζυμών σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Ωρίμανση του οίνου σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες

Συνδυασμοί
Κόκκινα κρέατα, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση
ΣερβίρεταιΣτους 16 - 18 βαθμούς Κελσίου