Η πρώιμη συγκομιδή του ελαιοκάρπου και η τήρηση ορθών πρακτικών σε όλα τα στάδια της ελαιοποίησης, εξασφαλίζει πολύ χαμηλή οξύτητα, άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και υψηλό ποσοστό φαινολών στο ελαιόλαδο, για τις οποίες πιστοποιείται με ισχυρισμό υγείας. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα προϊόν ασπίδα, που θωρακίζει την υγεία, χαρίζοντας μακροζωία στους ανθρώπους του, ενώ παράλληλα στοχεύει στην ικανοποίηση των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.
Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Ένα ελαιόλαδο με υψηλή διατροφική αξία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να αναδείξει όλα τα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας, της παραδοσιακής Μεσογειακής διατροφής και της γαστρονομίας γενικότερα. Συνοδεύει και συνδυάζεται υπέροχα με φρέσκες και πράσινες σαλάτες, βραστά χόρτα και λαχανικά, ψάρια, κρέατα κ.τ.λ.