Personal menu
Αναζήτηση
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADOLEA 80ml

Ένας μοναδικός συνδυασμός εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου και μιας υπέροχης συσκευασίας εμπνευσμένης από την Αρχαία Ελλάδα, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!
Κατασκευαστής: Ladolea
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: EL1612

Ένας μοναδικός συνδυασμός εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου και μιας υπέροχης συσκευασίας εμπνευσμένης από την Αρχαία Ελλάδα, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Το ταξίδι ξεκινάει τον Νοέμβριο με το μάζεμα της ελιάς από τους ελαιώνες της Βόρειας Πελοποννήσου. Ντόπιοι αγρότες που αγαπάνε τον τόπο και το περιβάλλον μαζεύουν τους καρπούς οικολογικά, προσβλέποντας στην αειφορία της γης. Η συγκεκριμένη περίοδος συγκομιδής, χαρίζει στο ελαιόλαδο ένα πιο φρουτώδες άρωμα και μια σύσταση γεμάτη πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά.
Υπάρχουν δυο μονοποικιλιακά ελαιόλαδα στις αντίστοιχες συσκευασίες. Το έξτρα παρθένο οφείλει τη χαρακτηριστική του γεύση σε μεγάλο βαθμό στη χρήση της Λαδολέας Μεγάρων (Μεγαρίτικη), ενώ το Βιολογικό στη λευκή συσκευασία προέρχεται από την ποικιλία Λαδολέα Πατρών (Πατρινιά).

Μόνο ένα 24ωρο μεσολαβεί ανάμεσα στη συγκομιδή και τη σύνθλιψη των καρπών της ελιάς προκειμένου να μεταφέρουν σχεδόν άθικτα στο ελαιόλαδο όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Η σύνθλιψη είναι ψυχρή και πραγματοποιείται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει σε καμία φάση τους 27°C, διατηρώντας έτσι το μοναδικό άρωμα του ελαιοκάρπου.
Στη συνέχεια, αφού ωριμάσει σε ειδικές δεξαμενές όπου επιτυγχάνεται μια φυσική καθίζηση των στερεών ουσιών, το αφιλτράριστο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ladolea, εμφιαλώνεται στα πανέμορφα κεραμικά μπουκάλια με όλες τις διαδικασίες να είναι πιστοποιημένες με ISO 22000 (HACCP)

Τηλεφωνήστε για τιμή
increase decrease
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Χρόνος παράδοσης: 2-4 ημερών

Ένας μοναδικός συνδυασμός εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου και μιας υπέροχης συσκευασίας εμπνευσμένης από την Αρχαία Ελλάδα, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Το ταξίδι ξεκινάει τον Νοέμβριο με το μάζεμα της ελιάς από τους ελαιώνες της Βόρειας Πελοποννήσου. Ντόπιοι αγρότες που αγαπάνε τον τόπο και το περιβάλλον μαζεύουν τους καρπούς οικολογικά, προσβλέποντας στην αειφορία της γης. Η συγκεκριμένη περίοδος συγκομιδής, χαρίζει στο ελαιόλαδο ένα πιο φρουτώδες άρωμα και μια σύσταση γεμάτη πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά.
Υπάρχουν δυο μονοποικιλιακά ελαιόλαδα στις αντίστοιχες συσκευασίες. Το έξτρα παρθένο οφείλει τη χαρακτηριστική του γεύση σε μεγάλο βαθμό στη χρήση της Λαδολέας Μεγάρων (Μεγαρίτικη), ενώ το Βιολογικό στη λευκή συσκευασία προέρχεται από την ποικιλία Λαδολέα Πατρών (Πατρινιά).

Μόνο ένα 24ωρο μεσολαβεί ανάμεσα στη συγκομιδή και τη σύνθλιψη των καρπών της ελιάς προκειμένου να μεταφέρουν σχεδόν άθικτα στο ελαιόλαδο όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Η σύνθλιψη είναι ψυχρή και πραγματοποιείται σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει σε καμία φάση τους 27°C, διατηρώντας έτσι το μοναδικό άρωμα του ελαιοκάρπου.
Στη συνέχεια, αφού ωριμάσει σε ειδικές δεξαμενές όπου επιτυγχάνεται μια φυσική καθίζηση των στερεών ουσιών, το αφιλτράριστο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ladolea, εμφιαλώνεται στα πανέμορφα κεραμικά μπουκάλια με όλες τις διαδικασίες να είναι πιστοποιημένες με ISO 22000 (HACCP)

Προδιαγραφές προϊόντων
Όνομα χαρακτηριστικούΤιμή χαρακτηριστικού
Τύπος ΠροιόντοςΒιολογικό
Διαδικασία παραγωγήςΨυχρής έκθλιψης
Ποικιλία ελιάςPatrinia Variety
  • Το προϊόν μπορεί να αξιολογηθεί μόνο μετά την αγορά του
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
*
*
Κακή
Άριστη
*
*
*
*