Χειροποίητα ζυμαρικά από εκλεκτά Ελληνικά σιτάρια γεμάτα φρεσκάδα και απόλαυση.
Η ονομασία στριγγολόρε είναι δική μας έμπνευση όταν ζυμώσαμε για πρώτη φορά αυτά τα υπέροχα νόστιμα ζυμαρικά. Στη Κρήτη τα ονομάζουν σιουφιχτά ή σκιουφιχτά, όπου βγαίνει από τη λέξη στρουφίζω, δηλαδή στρίβω. Άρα θα μπορούσαμε να τα πούμε και στριφτά. Άλλοι τα ονομάζουν στριφτάρια. Στην Ιταλία η ονομασίες τους είναι casarecce, trecce (όπως πλεξούδα), strozzapreti και άλλες πολλές ονομασίες που αν ξεκινήσουμε να ψάχνουμε, δεν θα έχουμε σταματημό. Στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας λοιπόν, τα βαφτίσαμε και σας τα παρουσιάζουμε με το όνομα στριγγολόρε και έτσι πιάνουμε λίγο από Ελλάδα και λίγο από Ιταλία που αγαπάμε πολύ!
Τι πιο ωραίο από ένα εύκολο & γρήγορο γεύμα! Έτοιμα σε 3'-4'. Οι στροφές που κάνουν, έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν τις σάλτσες. Ιδανικά για ζεστά πιάτα ή κρύα σαλάτα ζυμαρικών! Καλή απόλαυση!
- Χωρίς πρόσθετο αλάτι
- Κατάλληλο για Vegan
- Χειροποίητα ζυμαρικά
- Με φυσικά συστατικά
Συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι σκληρού σίτου, κουρκουμάς
Κάθε συσκευασία περιέχει 400g/ 4+ μερίδες