Σε αυτή τη μπάρα, καραμελωμένα αμύγδαλα, σε συνδυασμό με το στοιχείο του αλατιού, δίνουν μια στριμμένη, γλυκιά και αλμυρή αντίθεση στην εκλεκτή, πλούσια σοκολάτα γάλακτος. Είναι δύσκολο να πεις όχι!
Σε αυτή τη μπάρα, τα καραμελωμένα αμύγδαλα, σε συνδυασμό με το στοιχείο του αλατιού, δίνουν μια στριφτή, γλυκιά και αλμυρή αντίθεση με τη λεπτή, πλούσια vegan σοκολάτα γάλακτος. Είναι δύσκολο να πεις όχι!
Το σουσάμι εκτιμάται ιδιαίτερα στη μεσογειακή κουλτούρα και χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για να αρωματίζει τα τρόφιμα και να ενισχύει την υγεία του δέρματος. Το καβουρδισμένο σουσάμι αποτελεί έναν τολμηρό αντίποδα στην απαλή γλυκύτητα αυτής της κρεμώδους vegan σοκολάτας γάλακτος.