Για τους λάτρεις των πικρών και αλμυρών ζευγαριών, αυτός είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός όπου οι γεύσεις και τα αρώματα εξελίσσονται συνεχώς.
Στην καρδιά της μεσογειακής κουζίνας, υπάρχει ελαιόλαδο, το σύμβολο του φωτός και της ζωής στην αρχαία Ελλάδα. Η ανώτερη ποιότητα του ελαιολάδου που χρησιμοποιείται σε αυτή τη σοκολάτα, προέρχεται από τα περίφημα άλση της Πελοποννήσου. Έτσι, για τους λάτρεις των πικρών και αλμυρών ζευγαριών, αυτός είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός όπου οι γεύσεις και τα αρώματα εξελίσσονται συνεχώς.
Συστατικά
κακάο (ελάχιστο κακάο: 70,5%), ζάχαρη, σκόνη κακάο με μειωμένα λιπαρά, ελαιόλαδο (1%), αλάτι (1%), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, φυσικό άρωμα βανίλιας.