Κερδίσαμε το βραβείο Prestigious Luxury Food Retailer of the Year!

Τα Prestige Awards είναι ένα από τα πιο σεβαστά βραβεία στα τρόφιμα πολυτελείας. Κρίνονται από μια ομάδα ειδικών που αξιολογούν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη συνολική εμπειρία κάθε εταιρείας. Είναι τιμή μας που επιλεχθήκαμε ως ο νικητής αυτού του βραβείου και είμαστε ευγνώμονες στους πελάτες μας για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Πιστεύουμε ότι η νίκη μας είναι αποτέλεσμα της εστίασής μας στο να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από πολυτελή τρόφιμα από την Ελλάδα  και εργαζόμαστε πάντα για να βρούμε νέα και συναρπαστικά προϊόντα για τους πελάτες μας. Προσφέρουμε επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις των πελατών μας και να τους βοηθήσουμε να βρουν τα τέλεια προϊόντα.

Το www.elenianna.gr  επιλέχθηκε ως ο νικητής αυτού του βραβείου με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

Η ποιότητα των προϊόντων μας: Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας από τους καλύτερους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουμε μόνο προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά ποιοτικά μας πρότυπα.
Επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών μας: Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστη εξυπηρέτηση πελατών και προχωράμε πάνω και πέρα για να βεβαιωθούμε ότι είναι ικανοποιημένοι με την αγορά τους.
Η συνολική εμπειρία αγορών μας: Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια πολυτελή και αξέχαστη εμπειρία αγορών για τους πελάτες μας, από τη στιγμή που προσγειώνονται στον ιστότοπό μας μέχρι τη στιγμή που λαμβάνουν την παραγγελία τους.
Η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα: Δεσμευόμαστε να προμηθεύουμε τα προϊόντα μας με βιώσιμο τρόπο και πάντα αναζητούμε τρόπους για να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της βιομηχανίας πολυτελών τροφίμων και δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό το βραβείο και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για τη συνεχή υποστήριξή τους και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε τα επόμενα χρόνια.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βραβευμένη επιλογή προϊόντων πολυτελών τροφίμων!

We are proud to announce that we have win the Prestige award for Luxury food Retailer of the year 2022/2023 for Southern Europe!