Τα μυστικά βήματα του αυθεντικού ελληνικού καφέ
Το τέλειο καϊμάκι καφέ
Το καϊμάκι, είναι μια πηχτή κρέμα που δημιουργείται κατά τον βρασμό του καφέ. Η παρασκευή του ελληνικού καφέ θεωρείται επιτυχημένη, όταν το καϊμάκι διατηρείται κατά το σερβίρισμά του. Αν θέλετε να εξακριβώσετε την ποιότητα του καφέ που πίνετε, ρίξτε μια ματιά στο καϊμάκι.
Θέλει ταλέντο και μεράκι για να πετύχετε τον τέλειο ελληνικό καφέ. Και αν μάθετε και τα μυστικά του τότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Γιατί ο ελληνικός καφές έχει τη δική του ιεροτελεστία, κανόνες κι απαραβίαστες αρχές!