Ένα από τα πιο δημοφιλή και νόστιμα άγρια χόρτα. Με γλυκιά μυρωδιά γάλακτος, τρώγεται ωμή σε σαλάτες.
Η γαλατσίδα είναι ένα είδος άγριο χόρτο που τρώγεται ωμό, σε σαλάτα ή βραστό τουρσί με ξύδι όπως κ τα περισσότερα άγρια χόρτα που είναι δημοφιλή στην χώρα μας. Συνοδεύει καταπληκτικά ψητά ψάρια και θαλασσινά, μεζέδες με τσίπουρο ή ζεστές σαλάτες οπως πατατοσαλάτα, διάφορες σαλάτες με όσπρια ή με κινόα.
Παρασκευάζεται τουρσί με τον σπιτικό παραδοσιακό τρόπο. Δεν περιέχει κανένα συντηρητικό, χρώμα ή άλλα πρόσθετα χημικά συστατικά. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η icaria pure, είναι τοπικής κ περιορισμένης παραγωγής, συλλέγονται την κατάλληλη στιγμή για να διατηρήσουν την γεύση κ τις θρεπτικές τους αξίες.
Φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.
Συστατικά: γαλατσίδα, ροζ πιπέρι, αλάτι, ξύδι από κρασί