Το εκχύλισμα τριαντάφυλλου σε αυτή τη σοκολάτα θα πλημμυρίσει το στόμα με μια απολαυστική γεύση και θα φέρει μια ισορροπία στην ένταση αυτής της μαύρης σοκολάτας 60%.
Σε αυτή τη μπάρα, τα καραμελωμένα αμύγδαλα, σε συνδυασμό με το στοιχείο του αλατιού, δίνουν μια στριφτή, γλυκιά και αλμυρή αντίθεση με τη λεπτή, πλούσια vegan σοκολάτα γάλακτος. Είναι δύσκολο να πεις όχι!
Το σουσάμι εκτιμάται ιδιαίτερα στη μεσογειακή κουλτούρα και χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για να αρωματίζει τα τρόφιμα και να ενισχύει την υγεία του δέρματος. Το καβουρδισμένο σουσάμι αποτελεί έναν τολμηρό αντίποδα στην απαλή γλυκύτητα αυτής της κρεμώδους vegan σοκολάτας γάλακτος.